perjantai 2. joulukuuta 2016

Salossa syyslomalla

Suvi ja Thelma

Syysloman maanantai illalla suuntasin helsingin kamppiin ja lähdin bussilla matkustamaan kohti saloa. Bussimatkan ajan kuuntelin musiikkia ja kun saavuin Saloon oli Elina vastassa.

  Käytiin ensimmäisenä kaupassa kun olin tullut, sen jälkeen lähdettiin ajamaan sinne missä olimme yötä. Kun olimme perillä vietiin Elinan kanssa kamat sisään ja lähdettiin katsomaan heppoja, oli aika pimeää mutta löydettiin silti hepat ja näin pitkästä aikaa suomenhevosruuna Eeron!

Eero

Illalla mentiin vielä poreammeeseen ja sitten nukkumaan. Tiistaina mentiin kentälle jonne on 3kilometriä niin että Elina ratsasti ja mä kavelin Netan kanssa mukana ja otin kentällä Elinan ratsastuksesta kuvia. Takaspäin kun tultiin niin käytiin matkan varrella kaupassa ostamassa lisää ruokaa meille.

Netta

Myöhemmin illemmasta ratsastin myös pitkästä aikaa Eeron aika rennosti, mutta oli tosi kivaa pitkästä aikaa!



Ja taas illalla mentiin poreammeeseen. Seuraavana päivänä Elina käveli kentälle ja mä ratsastin Thelmalla, joka osottautui tosi kivaksi hevoseksi. Oltiin kentällä niin Elina alkoi rakentamaan rataa, eli siis hypättiin tänään! Välillä tuli hassuja hyppyjä, mutta muuten meni hyvin.




Sitten illalla muutama mekkokuva Eeron kanssa ja jälleen poreammeeseen!



Viimeisenä päivänä mentiin molemmat ratsain kentälle ja yks pienempi tyttö tallin läheltä tuli kuvaamaan meitä, mentiin koulua ja menin Thelmalla!




 Ratsastuksen jälkeen pakattiin kamat ja mä lähdin takas kohti Sipoota! Kiitos Elina, oli kivat 4päivää! Laatu meni kuvissa pilalle kun tallensin ne facebookista ku ei mulla ollut enää niitä kamerassa!

-Christa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti