perjantai 22. toukokuuta 2015

Postaukset myöhässä...

Eli niinkuin viime postauksessa kerroinkin, oltiin Janeten kanssa mun iskällä 17.4-19.4 Jossa on neljä ponia/hevosta. Saksanratsuponiruuna(hippoksessa tilastoponi) Felix V "Fizz", Shetlanniponitamma V.V. Ruuti "Ruuti", Shettis-russi risteytystamma SuklaaRusina "Rusina" ja Lämminveritamma At Last Mine "Minni". Teen poneille myöhemmin oman esittelysivun!
Perjantaina kun Janeten kanssa tultiin, käytiin ratsastamassa Minnillä ja Fizzillä maastossa pienilenkki, niin että ponit eivät tulisi hikisiksi kun jäävät ulos yöksi. 

Lauantaina mentiin ensiksi käymään Ruutilla ajaen rannalla ja takaisin, Rusina oli perässä kävellen. Kun oltiin Ruutilla käyty ajamassa, purettiin se, jonka jälkeen varustettiin Rusina. Poni sai hyppy-päivän, Janette selässään.

 Ruuti ruskea, Rusina musta


Myöhemmin mentiin varustamaan Fizzi, minä itse pääsin pitkästä aikaan hyppäämään sillä! Poni vaan on yksinkertaisesti paras luottopolle, koska kokoajan se oli menossa. Kunnes nostettiin este 80-90cm ja puomi tippui, poni ei uskaltanut siitä enään mennä. Ei se haitannut se kumminkin yritti parhaansa, laskimme sitten estettä ja siitä Fizz hyppäsi hienosti! Lopuksi laitoimme ne jumppasarjoiksi ja hyppäsin pari kertaa ilmankäsiä, loppukäynneiksi otin sitten satulankin pois.










Myöhemmin viellä hyppäsin Minnillä, se oli jännittävää, paljon erilaisempaa kun luottoponi Fizzillä, itseäni vähän jännitti mutta suht hyvin meni!






Sunnuntaina menimme viell pitkälle maastoreissulle niin että minä menin Fizzillä ja Janette & Jasper ajoivat Rusinalla! Hyivin meni :) Myöhemmin illalla lähdimme bussilla kohti mäntsälää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti