lauantai 25. heinäkuuta 2015

Evrk:lla estetunti 20.7


Mentiin siis Janeten kanssa 20.7 Etelä-Vantaan ratsastuskoululle estetunnille, olin pyytänyt Katjankin kuvaamaan meitä. Saavuimme tallille n.17.20 ja tunti alkaisi 18.00, menimme vauhdillä etsimään ilmoitustaulun missä lukisi kenellä kukakin ratsastaa. Mulle oli laitettu belgialainen puoliveritamma Luuppi, joka osottautui tosi kivaksi hepaksi. Janette meni puoliveriruuna Rikulla, mikä ei kuulemma ollut Janeten tapainen yhtään. Kun olimme saaneet tietää kellä menemme ja löytäneet heppamme, niit kuvaajamme Katja saapui ja auttoi meitä laittamaan hepat kuntoon.


Kentällä hyppäsin Luupin kyytiin ja säädin jalustimet tarpeeksi lyhyeiksi, koska olihan kyseessä estetunti. Melkein heti aloimme verkata ravissa, teimme voltte molemmissa päädyissä, toisessa päädyssä voltin keskellä oli puomi, Luuppi tuntui tosi kivalta ja sen ravi oli mukava, seuraavaksi nousimme kevyeeseen istuntaa ja teimme samaa harjoitusta. Myöhemmin teimme samaa laukassa, eli ympyrät ja kevyt istunta, Luuppi toimi mukavasti.



 Otimme hetkeksi käynnin, jonka jälkeen aloimme hyppäämään ristikoita yksittäisinä. Tämä onnistui kaikilta hyvin, jonka jälkeen aloimme hyppäämään kahta estettä kaarena. Kesken esteiden hyppelyn alkoi satamaan täysiä vettä mutta se ei meidän tuntia haitannut! Olin tyytyväinen Luuppiin, nostimme esteitä ja tulimme samaa tehtävää. Yhdessä vaihees Luuppi meinasi kieltää, mutta pyysin eteenpäin, niin heppa hyppäsi hienosti!




 Tässä kuvassa näkee, miten heppa kieltää melkein, mutta hyppää kumminkin :D


Lopuksi ravasimme loppu ravit ja menimme maneesiin kävelemään, koska seuraava tunti pidettiin siellä. Tulin alas ja vein Luupin talliin, riisuin ponin ja hoidin sen. Loppu peleissä super loistava tunti ja mukava poni!


6 kommenttia:

  1. Mikä tommonen oranssi naru tolla hepalla on kaulassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en tiedä kun oli kyseisellä tallilla ensimmäistä kertaa... :/

      Poista
    2. evrk:lla on noilla kaikilla punkkipannat (-:

      Poista
  2. Kiitos, yritän tehdä haasteen mahdollisimman pian! :)

    VastaaPoista
  3. Aloin seuraamaan sinun blogia :) olisitko sä kiinnostunut lukemaan mun blogia joka kertoo shetlannin risteytysponista? Tässä linkki: http://amandanprinssi.blogspot.fi/?m=1 😂

    VastaaPoista