keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Onnistumisen tunne!

Tällä viikolla oon käynyt normaalisti maanantaina ja tiistaina tallilla. Tänään menin tallille vähän ennen kolmea(15.00), sillä menin kävelyttämään Sokkaa kentälle, jonka jälkeen viellä juoksutin Didin.

Sokka

Tänään kumminkin tunnilla menin Eskolla, menimme ilmansatulaa. Hoidin Eskon kuntoon ja laitoin itselleni omat kamat päälle ja Eskolle suitset päähän sitten mentiin kentälle. Aluksi kävelimme hyvät alkukäynnit pitkin ohjin jonka jälkeen otimme ohjat käteen. Aluksi teimme kolmikaarista kiemurauraa molempiin suuntiin, ja samaan aikaan toinen pitkä sivu ravattiin, harjoitus ravissa, nämä onnistui hyvin.






Seuraavaksi siirryimme harjotusraviin ja siitä kevyeeseen raviin, tämä oli aika rankkaa, ravattiin kaiken lisäksi aika kauan. Ravissa tein itsenäisesti ympyröitä ja koitin saada Eskon ravaamaan hyvää tahtia, kun poni on usein tosi laiska. Mikä helpotus kun Sussu sanoi "sitten siirrytte harjoitusravin kautta käyntiin, ja annatte hetkeksi pitkät ohjat".  Tuli niin kuuma että tässä välissä heitin takinki pois.

Hetken kävelyiden jälkeen, ohjat takas käteen ja sitten vuorossa laukka. Laukkasimme molempiin suuntiin ensin pitkäsivu ja sitten toiseen päätyyn vielä pääty-ympyrä, tämä harjoitus onnistui kivasti. Lopussa viellä Sussu keksi erillaisia kevennyksiä, esim. yksi oli että 13 ylös ja 1 alas jne. Sitten vielä loppukäynnit jossa saimme mennä väärinpäin ja naistensatulaan. Oli tosi kiva tunti ja Esko oli tosi hyvä ja reipas!






1 kommentti: