maanantai 9. tammikuuta 2017

Linkkaa blogisi

Aattelin tehä blogi arvostelun linkatuista blogeista!
 Ohjeet ovat seuraavat:
1) Seuraa mun blogia
2) Linkkaa blogisi
3) Laita pieni esittely blogistasi

Ja ei sen vaikeempaa, aikaa linkata blogeja on Maanantaihin 22.1 kello 11.00 asti! Jos blogeja tulee monta teen eripostauksissa näitä! 




10 kommenttia:

  1. oonajahevoset.blogspot.fi

    Blogi kertoo -02 syntyneen tytön hevoselämästä kahden oman hevosen: Rovan Fionan ja Starsky's Pinkie Pien kanssa. Fiona on 2012-syntynyt omakasvattama Suomenhevostama ja Pinki 2016 syntynyt Irlannincobtamma, joka siirtyi omistukseeni 6.12-16.

    VastaaPoista
  2. Olen sun blogin lukija!
    helmeeelamaa.blogspot.fi
    Blogi kertoo 13vuotiaan tytön, hänen koiran ja monenlaisten heppojen elämästä ja kommelluksista.

    VastaaPoista
  3. Huurreturvat.blogspot.fi

    Kertoo minusta, -03 syntyneestä tytöstä joka harrastaa ratsastusta. Blogissani seikkailee kaksi shetlanninponia: Pumpuli-tamma ja Mortti-ruuna. Silloin tällöin saattaa näkyä aina muitakin poneja. Blogissa pääset kurkistamaan minun ja poniystävieni arkeen!

    VastaaPoista
  4. punaruunikonmatkassa.blogspot.com

    Blogissa voit seurailla 13-vuotiaan Millan ja tämän oman ponin arkea, omalla tallilla. Milla käy valmennuksissa, aina kun on mahdollista ja kisaakin jonkin verran. Blogissa myös lifesstyle-aiheisia postauksia, hevosiin liittyvien postausten lisäksi!

    VastaaPoista
  5. kavioidentahdissa.blogspot.fi Blogi kertoo 03 syntyneen tytön tunneista ratsastuskoululla ja shetlannin poneista joita hoidan noin kerran viikossa.

    VastaaPoista
  6. Kuusenmatkassa.blogspot.fi

    Blogi kertoo 04 syntyneen Saanan ja suomenhevosruunan Kuusen elämästä muiden hevosten siivittäessä arkea(en omista Kuusta). Blogissa kertoilen myös tallielämästä ja Kuusen viidestä hevos kavererista. Postauksia on laidasta laitaan, ajatuksia, asiapostauksia, kuvailua...

    VastaaPoista
  7. http://linssinlapijuuli.blogspot.fi/

    17-vuotiaan tytön valokuvausblogi, yykkään kuvata luontoa ja eläimiä :)

    VastaaPoista
  8. Heppai.blogspot.fi

    Blogi kertoo 02 syntyneen heppatytön ratsasteluista ponikoulun tunneilla. Blogissa seikkailevat kaikennäköiset ponit, mutta pääosassa welsh ruuna jota hoidan kerran viikossa samaisella tallilla.

    VastaaPoista
  9. http://ratsastus-elamantapa.blogspot.fi

    Blogi kertoo 20-vuotiaan tytön talleiluista ratsastuskoululla sekä kahdella yksityisellä tallilla. Valokuvaus isossa osassa blogia myös.

    VastaaPoista
  10. http://helmeeelamaa.blogspot.fi/

    Blogissa 13-vuotias tyttö kertoo arjestaan ja myöskin hevosharrastuksestaan, koirastaan sun muusta. Valokuvaaminen on iso osa elämää, vaikka kuvauskalusto ei olekaan paras mahdollinen, silti riittävä. Tervetuloa lukijaksi!

    VastaaPoista