maanantai 10. elokuuta 2015

Syressä 28.5

  Tosiaan toukukuussa olin Syressä, Katjan ratsastuspaikassa irtotunnilla, se oli niitten viimeinen tunti ja myös leikkitunti, menin tosi kivalla risteytysponi tamma Helmillä, joka on Syren oma kasvatti.

"Meillä oli leikkitunti ja saatiin mennä ilman satulaa, joten Runolta satula pois ja selkään. Christakin tuli mun tunnille ratsastamaan. Alkutunnista tehtiin siirtymisiä. Ensin käynti- seis- käynti, sitten ravi - käynti- ravi ja lopuski ravi- laukka- ravi. Laukoissa Runo vähän kuumui ja rauhoittelin sitä ympyrällä ja otin siinä parit siirtymiset."  -Katjan blogista lainattu.

Otin itsekkin Helmiltä Satulan pois, noissa siirtymisissä Helmi oli tosi mukava ja kuunteli tarkasti mitä sitä pyysi tekemään.



Tämän jälkeen alettiin leikkimään lipunryöstöä. Mun joukkueessa oli Katja Runon kanssa ja sitten Lissu. Toisessa ryhmässä oli Keijo, Vinski ja Dotti. Meidän joukkue hävisi kokoajan, koska osattiin vaan kiitää, eikä saatu yhtäkään lippuja, aika paskoja ollaan! No mutta pääasiassa Helmi oli super kiva, opettaja ja tallikin myös!









Missä meiän hyvät istunnat on ? :D

2 kommenttia:

  1. Ollaa nii paskoi ettei osata istuu kunnol heppojen seläs :')♥

    VastaaPoista
  2. Kivan näkönen heppa! :) Ja perus toi könö ku on paikallaa XD mulla kyllä tosin se on käynnissäkin :D

    VastaaPoista