torstai 12. maaliskuuta 2015

Horse Fair 2015

Äsh... Aina ei vaan tekis mieli tulla kirjottelemaan tänne, kun näköjään Janettekin tän blogin on unohtanut kokonaan, kun tän piti olla yhteinen niin outoo kirjotella kokoajan yksin. Mutta kumminkin aattelin postauksen väsätä.

Nimittäin viime viikonloppuna olin molempina päivinä horse fairissa. Lauantaina olin Katjan kanssa messuilla ja näin Katjaa muutenkin ensimmäistä kertaa, Katjan kanssa aika kului nopeasti. Kierreltiin niitä myymälöitä? mikskä niitä sanotaankaa... Kuvailtiin tosi paljon ja pidettiin hauskaa, myös syömässä käytiin juuri ruuhka aikana, hups... 

Mutta nyt kuvia Lauantailta:





Sami oli niin hienoa taas kerran nähdä.



Poliisien sisääntulo oli hieno ja esityskin tosi upea.






 Estekuvat ei onnistunut kuin tästä esteestä, sen takia vain 2 kuvaa.


 Lauantaina olin myös katsomassa NRJ Music Touria, mutta siitä lisää joskus myöhemmin!

Sunnuntaina oli messuilla ja kuvaaminen jäi vähän taaemmaksi kun kierreltiin enemmän ja istuttiin vain katsomossa. Ostin myös Kimille pintelit, korvahupun, heppanamuja ja semmoisen kyltin, mutta en tajunnut tähän postaukseen ottaa niistä kuvia, ehkä joskus viellä saatte vaikkapa kimin päällä. Itselleni ostin myös ratsastussukat. Olin sunnuntaina messuilla Mikaelan, Oonan ja Janeten kanssa.
Nyt viellä pari kuvaa mitä kuvasin:




Sami miehekkäänä!

Muistathan myös ettei kuviani saa kopioida ilman lupaa, jos esiinnyt niissä etkä halua että kuvasi on blogissani niin ilmoita heti minulle tai jos haluat kuvan itsellesi niin odota että vastaan myönteisesti. Kiitos!

9 kommenttia:

  1. Kiva postaus. Ja kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Löytyykö sulta lisää kuvia tosta western meets dressagesta? Molempien ratsastajien tunteneena haluaisin lähettää niille kuvia jos löytyy? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pari kuvaa löytyy kyllä, minne voin lähettää? :)

      Poista
    2. Santtu42@hotmail.com :) menee ratsastajille itselleen :)

      Poista